Zupy
-
Rosół z gęsi z lanymi kluskami
-
Żur na własnym zakwasie żytnim z jajkiem i białą kiełbasą
-
Zupa sezonowa – zapytaj kelnera co aktualnie serwujemy
Przystawki
- Tatar z polędwicy wołowej wędzony dymem sosnowym z dodatkami
- Carpaccio z polędwicy wołowej z pesto alla genovese, rucolą i parmezanem
- Krewetki Black Tiger w sosie winno maślanym z grzanką ziołowo-czosnkową
- Placki ziemniaczane z marynowanym łososiem i crème freiche z koprem
Desery
- Beza mini Pavlova z mascarpone z maracują i lemon curd z figą
- Suflet czekoladowy z sorbetem gruszkowym
- Creme brulee
- Lody waniliowe ze słonym karmelem
Napoje
- naturalne: lemoniada, świeżo wyciskane soki
- gorące: kawa, herbata
- zimne: soki, woda, napoje gazowane
- alkohole: piwo, wina z całego świata, wódka dla koneserów, whisky, drinki…
Menu dziecięce
- Rosół z makaronem
- Zupa pomidorowa z makaronem
-
Cheeseburger z frytkami belgijskimi
-
Nuggetsy domowe z kurczaka z frytkami i surówką z marchwi
-
Frytki belgijskie z ketchupem
-
Lody waniliowe – 1 gałka
Sałaty
- Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, jajkiem, ogórkiem, pomidorem, grzankami, sosem cezar i serem parmegiano reggiano
-
Sałata z łososiem w kolorowym pieprzu, papryką, ogórkiem, fetą, pomidorem cherry, pestkami i sosem miodowo-musztardowym
Makarony
- Linguine cacio e pepe w koszyczku parmezanowym
- Linguine z krewetkami w sosie śmietanowym z pomidorkami cherry
- Chow Mei z kurczakiem i warzywami w sosie teriyaki
- Gnocchi z chorizo, cebulą i papryką w pesto pomidorowym
Burger
- BURGER CLASSIC + frytki belgijskie
Bułka, 200g wołowiny Black Angus (medium) ser cheddar, becon, sos chipotle, sos bbq, sałata, warzywa - BURGER BLUE CHEESE + frytki belgijskie
Bułka, 200 g wołowiny Black Angus (wysmażenie-medium) ser lazur, becon, sałata, rukola, karmelizowana cebulka, autorskie sosy - BURGER KURCZAK + frytki belgijskie
Bułka, chrupiący kurczak w panko, sos bbq, sałata, ogórek, pomidor - BURGER VEGE + frytki belgijskie
Bułka, kotlet z buraka, kozi ser, sos vege mayo, rucola, warzywa - FRYTKI BELGIJSKIE z gorącym sosem serowym i beconem
Do każdego BURGERA można domówić SOS SEROWY polany na bułkę lub w pojemniku
Dania główne
-
Schabowy z kością, puree ziemniaczanym z boczkiem i cebulką oraz kapusta zasmażana
-
Pierś z kury w boczku faszerowana fetą i suszonymi pomidorami z gratin i mizerią z crème fraiche
-
Żeberko BBQ z mixem sałat i ziemniakami wedges
-
Stek z polędwicy wołowej z warzywami pieczonymi, gratin i sos porto
-
Stek z polędwicy wołowej serwowany na gorącym kamieniu wulkanicznym z mixem sałat, ziemniakiem wedges i sosami
-
Łosoś pieczony z ryżem cytrynowym, marchewką i cukinią na maśle oraz sosem cytrynowym
-
Sandacz z czarną soczewicą, majonezem cytrynowym i surówką z selera