Menu sezonowe
- Krem ze szparagów
- Szparagi z jajkiem poche, chips z boczku, sos winno-maślany
- Makaron z nowalijkami i zielonym pesto
Menu dziecięce
- Rosół z makaronem
- Zupa pomidorowa
- Makaron z sosem bolognese
- Nuggetsy z frytkami i surówką z marchwi
- Gofr z bitą śmietaną lub cukrem pudrem
Zupy
- Rosół z bażanta z domowym makaronem
- Krem pomidorów z mozzarellą i bazylią
- Krem z dyni z prażonymi pestkami i balsamico
Sałaty
- z owocami i kozim serem zapiekanym na grzance
- z chrupiącymi krewetkami
Przystawki
- Tatar z polędwicy wołowej z jajkiem przepiórczym, szalotką, ogórkiem zielonym, dymem wędzony
- Carpaccio wołowe z rucolą, parmezanem i kaparami
- Krewetki w chrupiącej panierce z dipem
- Placki z dyni z marynowanym łososiem
Burger
- BURGER becon + cheddar + frytki
(200g wołowiny, becon, ser cheddar, sos majonezowy z karmelizowaną cebulą i piklami, sos BBQ, sałata, pomidor)
Makarony
- Makaron teryiaki z kurczakiem
- Makaron tagliatelle z krewetkami w sosie śmietanowym
- Makaron cacio e pepe w koszyczku z parmezanu
Dania główne
- Pierś supreme z kością z caponatą i czarnym ryżem
- Kaczka pieczona z sosem piernikowym, kluskami leniwymi i karmelizowanym jabłkiem
- Stek z polędwicy wołowej z sosem z zielonego pieprzu i boczku, maślane ziemniaczki i mix sałat
- Dorada pieczona z sałatą grecką
- Stek z tuńczyka z puree z zielonego groszku z miętą, salsa warzywna, sos koperkowo-śmietanowy
Desery
- Beza z mascarpone i owocami
- Tarta panna cotta z owocami
- Lody waniliowe z owocami
- Gofr belgijski z bitą śmietaną i owocami
Napoje
- naturalne: lemoniada, świeżo wyciskane soki
- gorące: kawa, herbata
- zimne: soki, woda, napoje gazowane
- alkohole: piwo, wina z całego świata, wódka dla koneserów, whisky, drinki…