Zupy
-
Bulion wołowy z kołdunami, szarpaną wołowiną i oliwą pietruszkową
-
Krem z zielonych warzyw z ravioli ricotta-szpinak i chrustem z selera
Przystawki
- Tatar z polędwicy wołowej wędzony dymem sosnowym z dodatkami
- Carpaccio z polędwicy wołowej z pesto alla genovese, rucolą i parmezanem
- Krewetki Black Tiger w sosie winno maślanym z grzanką ziołowo-czosnkową
- Pierożki z kaczką i sosem hoisin z puree z pieczonej renety
Desery
- Beza Pavlova z mascarpone i owocami z sosem z czerwonych owoców
- Brownie z owocami i sorbetem malinowym
- Sernik nowojorski z sosem wiśniowym
- Lody waniliowe z owocami
Napoje
- naturalne: lemoniada, świeżo wyciskane soki
- gorące: kawa, herbata
- zimne: soki, woda, napoje gazowane
- alkohole: piwo, wina z całego świata, wódka dla koneserów, whisky, drinki…
Menu dziecięce
- Rosół z makaronem
- Zupa pomidorowa z makaronem
- Cheeseburger (100g wołowiny Black Angus, bułka, ser, ketchup, ogórek) z frytkami belgijskimi
- Chrupiące polędwiczki kurczaka z frytkami i surówką z marchwi
- Frytki belgijskie
- Lody waniliowe – 1 gałka
Sałaty
- Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, jajkiem, ogórkiem, pomidorem, grzankami, sosem cezar i serem parmegiano reggiano
- Sałata z mozzarellą burrata, pomarańczami, truskawkami, granatem, orzechami ziemnymi i sosem truskawkowym
Makarony
- Linguine z kurczakiem w sosie pomidorowym i parmegiano reggiano
- Linguine z pesto alla genovese z mozzarellą i pistacjami
- Linguine z krewetkami w sosie winno-maślanym z pomidorkami cherry
- Ravioli szpinakowe z ricottą i szpinakiem w sosie orzechowym
Burger
- BURGER CLASSIC + frytki belgijskie
Bułka, 200g wołowiny Black Angus (medium) ser cheddar, becon, sos chipotle, sos bbq, sałata, warzywa - BURGER SEROWA LAWA + frytki belgijskie
Bułka, 200 g wołowiny Black Angus(wysmażenie-medium) podwójny ser cheddar, becon, sos bbq, sałata, ogórek, sos serowy cheddar polany na bułce - BURGER KURCZAK + frytki belgijskie
Bułka, chrupiący kurczak w panko, sos bbq, sałata, ogórek, pomidor - BURGER VEGE + frytki belgijskie
Bułka, kotlet z buraka, kozi ser, sos vege mayo, rucola, warzywa - FRYTKI BELGIJSKIE z gorącym sosem serowym i beconem
Dania główne
- Pierś supreme z zagrodowego kurczaka z sosem hiszpańskim, puree ziemniaczanym
z groszkiem, kalafiorem romanesco i młodą marchewką - Żeberko BBQ z pieczonymi warzywami i ziemniakiem z wędzoną śmietaną crème fraiche z dymką
- Stek z polędwicy wołowej z warzywami pieczonymi, ziemniakiem francuskim w maśle czosnkowym i sosem pieprzowym z boczkiem
- Stek z polędwicy wołowej serwowany na gorącym kamieniu wulkanicznym z mixem sałat, pieczonym ziemniakiem i sosami
- Ryba Mahi Mahi (filet) z risotto nero, szpinakiem z pomidorkami blanszowanymi w śmietanie
- Polędwica z dorsza czarnego z gnocchi buraczanymi z sosem gorgonzola i selerem cytrynowym