Nasze menu

kuchnia, wino, business, rodzina, przyjaciele…

Zupy

  • Rosół z lubczykiem i domowym makaronem
  • Chłodnik litewski z jajkiem

Sałaty

  • Sałata z polędwicą wołową, serem gorgonzola i gruszką grillowaną, prażonymi pestkami i sosem musztardowo-miodowym
  • Sałata z owocami sezonowymi, avocado, mozzarellą i sosem truskawkowo-balsamicznym

Menu dziecięce

  • Rosół z makaronem
  • Zupa pomidorowa z makaronem
  • Cheeseburger (100g wołowiny, bułka, ser, ketchup, ogórek) z frytkami
  • Chrupiące polędwiczki kurczaka z frytkami i surówką z marchwi
  • Lody waniliowe                                                                           

Przystawki

  • Tatar z polędwicy wołowej wędzony dymem sosnowym
  • Carpaccio z polędwicy z rucolą, kaparami i parmezanem                         
  • Krewetki w białym winie z grzanką czosnkową

Burger

  • BURGER Black Angus CHIPOTLE ​ + frytki (200g wołowiny Black Angus, bułka brioche, ser cheddar, sos chipotle mayo, warzywa)
  • BURGER Black Angus BECON + frytki (200 g wołowiny Black Angus, bułka brioche, podwójny becon, sos BBQ, warzywa)
  • BURGER Chrupiący Kurczak + frytki (polędwiczki kurczaka w panko, bułka brioche, ser cheddar, sos chipotle mayo, warzywa)
  • BURGER VEGE + frytki (Burger z brokuła, bułka brioche, vege cheddar, sos vege mayo, warzywa)

Makarony

  • Linguine z kurczakiem i pieczarkami w kremowym sosie                       
  • Linguine z nowalijkmi w sosie z lazura                               
  • Linguine z krewetkami w pomidorach malinowych z chilli

Dania główne

  • Grillowana pierś z kury, ziemniak hasselback, crème fraiche szczypiorkowy, mix sałat z fetą                                                                       

  • Kaczka pieczona, karmelizowane owoce, gratin ziemniaczane,  sos cumberland                                                                       

  • Polędwiczka wieprzowa w boczku z sosem z cydru i lazura, szpinakowe kopytka, warzywa na maśle

  • Stek z polędwicy wołowej, warzywa z pieca, masło czosnkowe
  • Stek z polędwicy wołowej serwowany na gorącym kamieniu wulkanicznym, warzywa z pieca, zestaw 3 sosów
  • Ryba Mahi Mahi (filet), frytki z batata, mix sałat i puder z wakame
  • Grillowany stek z tuńczyka, grillowany batat,  koper włoski (fenkuł), groszek cukrowy, mus z marynowanego imbiru

Desery

  • Beza z mascarpone, owocami sezonowymi i sosem porzeczkowym                              
  • Brownie z z sosem truskawkowym i lodami waniliowymi
  • Panna cotta w pucharku z sosem malinowym
  • Lody waniliowe z owocami

Napoje

  • naturalne: lemoniada, świeżo wyciskane soki
  • gorące: kawa, herbata
  • zimne: soki, woda, napoje gazowane
  • alkohole: piwo, wina z całego świata, wódka dla koneserów, whisky, drinki…